Spa Ophold København

 

 

 

 

 

 

Hvorfor ikke kombinere dit næste ophold i Hovedstaden med et spa ophold København? Nyd byens puls, kultur og mange oplevelser og tillad dig selv at slappe af på en af byens lækre spa hoteller med forkælelse, luksus og ren velvære. På den måde får du maksimalt ud af dit næste besøg i København.

 

 


 

 

 

 

Nyd et Spa ophold i København på Hilton Copenhagen Airport

Dette fantastiske hotel er virkelig den perfekte base for såvel fornøjelse, afslapning, velvære og forretning. Beliggenheden er unik med blot 2 minutters gang til flyafgange. Københavns centrum eller Malmø i Sverige er blot 12 minutter væk med Metro eller tog.

Det professionelle personale sætter en ære i at give dig et pusterum og fylde dig med fornyet energi. Du forlader med garanti hotellet med en ultimativ følelse af velvære og velbefindende. Her er mulighed for at forkæle sig selv og sine nærmeste. Dette kan både være ved at nyde en god middag i en af hotellets restauranter, sidde i Loungen og nyde den knitrende pejs eller et besøg i

 

Ni’mat Spa, hvor der udbydes et væld af asiatisk inspirerede behandlinger og wellness oplevelser. Spa ophold København på Hilton er en sand fryd for sjælen. Det er selvfølgelig også muligt at holde formen og energien i top i hotellets fitnessrum, som er indrettet med de mest moderne træningsmaskiner.

Spa ophold København på Hilton er en rus af salte, aromatiske olier, cremer og professionelle behandlere. Få for eksempel en romantisk oplevelse ud over det sædvanlige med spa pakken "Romantisk Tempel Spa". En pakke med overnatning samt spa-oplevelser for sande livsnydere. Denne pakke indeholder både overnatning, overdådigt morgenborg, velkomst i spaen, fodkur, fuldkropsmassage og et skønt karbad som selv en kejserinde fra tidernes morgen ville misunde.
Derudover indeholder pakken fri afbenyttelse af saltvandspool, frisk frugt og drikkelse samt en 3 retters menu i restauranten om aftenen. Det bedste er, at du kan tjekke ud kl. 18.00, og dermed få optimal nydelse ud af kun 1 overnatning. Dermed får du reelt 2 dages spa og oplevelser for kun 1 overnatningspris.
Brug dagen på at opleve København eller Malmø. Når fødderne er trætte og sindet mæt, vender du tilbage til Hilton, hvor du har booket en sand velvære oplevelse. Hengiv dig til varmt vand, varme olier og behagelige hænder, der løsner stress, spændinger og hovedpine, før du klæder om og nyder et skønt aften måltid, inden du smider dig i loungen foran pejsen og nyder en drink før sengetid.

Spa ophold København på Hilton, når kun det bedste er godt nok.
Stjerner: 5/5

Deres hjemmeside: http://hiltonnordics.com/dnk/Denmark

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________

 

 

Spa ophold: Ascot Hotel og spa

Hotellet er beliggende i hjertet af København, tæt på Tivoli og Rådhuspladsen. Hotellet er bygget op i og omkring en af Københavns gamle, elegante Badeanstalter. Den smukke indretning og arkitektur er med til at give stedet en helt særlig atmosfære.

 

Hotellet rummer ”Mirage Spa by Louisa Kaisen”, der er en elegant oase for spa og wellness. Her kan du nyde luksuriøse ansigtsbehandlinger, afstressende massager, der stimulerer krop og sjæl og en lang række andre afslappende behandlinger. Der arbejdes i høj kvalitets produkter, som efterladen huden velduftende, blød og gennemfugtet.

 

Under dit ophold på hotellet har du også mulighed for fri afbenyttelse af hotellets lyse og rummelige fitness-rum.. Her kan du både benytte løbebånd, styrketræne, crosstraining, step og ro mens du følger med i nyhederne på TV.

 

Maden er fortrinlig, serveringen helt i top og beliggenheden i hjertet af København giver dig mulighed for at få maksimalt ud af dit spa ophold København. Nyd byen om formiddagen, forkæl dig selv om eftermiddagen og slap med et ultimativt måltid om aftenen.
Stjerner: 4/5

Deres hjemmeside: http://www.ascothotel.dk/

 

_____________________________________________________________________________________________________________

 


Spa ophold: Marriott Copenhagen

Dette hotel er et af de fineste i Danmark. Ikke mindre end 5 flotte stjerner kan hotellet prale af. Det er et meget attraktivt forretningscenter, hvor der indgås mange store handler og aftaler i løbet af et år. Derfor arbejdes der også med flersproget personale, som kan arrangere alt, hvad hjertet kan begære. Dit spa ophold København kan kun blive en optimal oplevelse i denne ekstremt luksuriøse verden, hvor alt er perfekt til mindste detalje.

 

Ønsker du at opleve, hvordan det er at bevæge sig rundt blandt verdens topledere og fornemme stemningen og atmosfæren i sådan en international metropol, så kan Marriott varmt anbefales til dit næste spa ophold København.

Til et spa ophold København tilbydes eksklusive spa faciliteter med spa pool, dampbad, swimmingpool og mulighed for at købe behandlinger af super professionelle og dygtige behandlere og sanseterapeuter. Uanset om du ønsker massage, fodbehandling, ansigtsbehandlinger eller anden velvære, så skal du blot bede om det, så bliver dit ønske opfyldt.
Stjerner: 5/5 på hoteldelen mens det bliver til 3/5 på spadelen.

Deres hjemmeside: http://www.marriott.com/hotels/travel/cphdk-copenhagen-marriott-hotel/

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________

 

Personlige oplysninger - Kontakt: kontakt@spa-spaophold.dk - sitemap